ViiSun kestomenestyjät pitivät kaudesta 2023

ViiSun kestomenestyjät Mauno Nieminen (H80) ja Jari Holm (H50) niittivät menestystä kaudella 2023. Kuluvalla kaudella järjestettiin Keski-Suomen aluemestaruuskisat kolmesta yksilösuunnistusmatkasta, sprintistä, keskimatkalta ja pitkältä matkalta. Lisäksi alkukesästä järjestettiin SM keskimatkan kilpailu Vaasassa. Alla lyhyt kertaus tapahtumista.

Toukokuussa 2023 Karstulan Kiva toimi järjestävänä seurana pitkän tauon jälkeen, kun AM tasoinen Kivasprintti juostiin Karstulan keskustan ympäristössä. Sprintti koostui kahdesta peräkkäin juostusta osakilpailusta. Jari Holm oli omassa H50 sarjassaan hienosti ensimmäinen liki 2 minuutin turvin toisena tulleeseen. Mauno Nieminen sijoittui sprintissä neljänneksi sarjassaan H80.

Toukokuun lopussa Vaasassa järjestetyissä SM keskimatkan kilpailuissa Jari Holm oli toisen karsintaryhmän 13. nopein ja pääsi näin ollen kirkkaasti finaaliin, jonne otettiin 25 parasta kummastakin karsintaryhmästä. Mauno Nieminen ei karsintaa tarvinnut vaan suunnisti komeasti sijalle 9 H80 sarjan SM finaalissa! Jari Holm sijoittui myös hienosti sijalle 28. sarjansa H50 SM finaalissa.

Kesäkuussa Saarijärven Lanneveden kylällä juostiin Keski-Suomen AM keskimatka, jossa Jari Holm jatkoi aluemestaruuksiensa sarjaa yltäen jälleen ensimmäiselle korokkeelle.

Elokuun puolessa välissä järjestetyssä Keski-Suomen ja Päijät-Hämeen AM pitkän matkan kilpailussa Jämsän Turkinkylällä Mauno Nieminen otti hienosti omansa ollessaan komeasti ensimmäinen miesten H80 sarjassa. Jari Holm sijoittui H50 sarjassaan neljänneksi.