Suunnistusilta ja kauden aloitus

Suunnistuskausi 2024 polkaistaan riemulla käyntiin kun perjantaina 3.5.2024 klo 17:30-20:00 Viitasaaren Suunta järjestää koko perheen suunnistusillan. Tarjolla on lyhyt puistosuunnistusrata perheen pienimmille ja radan kiertäneille lettutarjoilu! Myös vanhemmat suunnistusharrastajat ovat tervetulleita, sillä samassa yhteydessä alkavat vuoden 2024 ViiSu-rastit sprintti suunnistuksen merkeissä.

Puhalla siis pölyt kompassin päältä ja nähdään Porthanin puistossa 3.5. klo 17:30!

Tapahtumainfon päivitys 26.4.2024

Ohjelmassa mukana:

  • Lyhyt leimausrata
  • Tietovisailua
  • Letunsyöntiä
  • Suunnistusaiheinen peli
  • Kasvomaalausta

Tapahtuma järjestetään ulkona, Porthanin puiston eteläpäässä, nostosillan läheisyydessä. Saavu oman aikataulusi mukaan, olemme paikalla 17:30-20:00. Varauduthan sään mukaisella varustuksella ja iloisella mielellä!

Terveisin – ViiSun väki


Posted

in

,

by

Tags: